Disclaimer

 

Algemene informatie

De gegevens op de website van Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk. Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kan aan de website geen rechten worden ontleend.

 

Auteursrechten

Op de websites rust een auteursrecht van Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiƫnt mogelijke gebruik van deze website.

 

Hyperlinks

De website bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein van Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Tandprothetische PraktijkT.F.Overdijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

 

Privacystatement

Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie of inschrijving.

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de website van Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk is voor uw eigen rekening en risico. Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke tandprothetische adviezen te geven en vervangt in geen geval een medisch consult.

 

Toegang

Tandprothetische Praktijk T.F.Overdijk behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar website of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

Achter de Kom 26  -  7041RB   `s-Heerenberg  -  Tel: 0314-653216  - info@balance-prothese.nl - Disclaimer - Privacy